Cât de eficientă este lumina ultravioletă UV-C pentru dezinfectare? - Magazinul tehnologiei luminii ultraviolete UV-C TECH

Cât de eficientă este lumina ultravioletă UV-C pentru dezinfectare?

Această întrebare apare adesea atunci când companiile iau în considerare noi modalități de dezinfectare.

Soluțiile bazate pe tehnologia UV-C, dezvoltate în ultimii 30 de ani, sunt o alternativă eficientă din punctul de vedere al costurilor, viabilă și ecologică față de metodele de dezinfectare chimică, datorită creșterii gradului de rezistență a microbilor la substanțele chimice și a prezenței produselor dăunătoare.

Dezinfectarea UV-C se bazează pe radiațiile emise pe lungimea de undă de 253,7 nm pentru a inactiva agenți patogeni.

Dispozitivele biocide ce folosesc tehnologia luminii ultraviolete UV-C sunt compacte, ceea ce oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește modul în care acestea pot fi integrate în spații și echipamentele auxiliare.
Cheltuielile globale pentru controlul infecțiilor sunt estimate să crească cu o rată anuală de creștere de 6,5%, ajungând la 21,06 miliarde USD până în 2022. Astfel, nu este surprinzător faptul că segmentul cu cea mai rapidă creștere este cel al sistemelor și dispozitivele noi de dezinfectare, reprezentând cel mai mare grup de utilizatori finali.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart

Cere ofertă

Dezinfecția aerului
Dezinfecția aerului din sistemele de ventilație și aer condiționat
split
ventiloconvectoare
tubulatură de ventilație
CTA
Dezinfecția suprafețelor
Acest formular colectează numele, prenumele, adresa dumneavoastră de email şi numărul de telefon, pentru a putea să vă răspundem solicitărilor. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Politica de confidenţialitate, pentru a vedea cum, unde şi de ce salvăm datele trimise.