Dezinfectarea casei cu lumină UV-C - Magazinul tehnologiei luminii ultraviolete UV-C TECH

Dezinfectarea casei cu lumină UV-C

 Tehnologia luminii ultraviolete UV-C este una dintre cele mai eficiente metode de a vă dezinfecta casa împotriva virusurilor și a altor germeni.

O casă curată te poate face, cu siguranță, să te simți mai fericit și poate să-ți îmbunătățească sentimentul de bunăstare.

Pentru cei mai mulți dintre noi, casa este un loc sigur. Este locul în care ne relaxăm și care a devenit în timpul pandemiei centrul universului nostru. Și pentru a ne simți și a fi în siguranță, trebuie să ne asigurăm că aerul, apa, suprafețele si obiectele din casă sunt dezinfectate, deoarece suntem expuși mereu riscului de a contacta sau de a răspândi viruși și bacterii. 

Tuturor ne pasă de bunăstarea celor dragi și permanent ne gândim dacă facem suficient pentru a-i proteja de expunerea la viruși și bacterii. Iată unde dispozitivele noastre de dezinfecție UV-C pot face  diferența, adăugând o barieră suplimentară de protecție în lupta împotriva virușilor și bacteriilor.

Cum se dezinfectează suprafețele de acasă?

Dispozitivele din magazinul Tehnologiei Luminii Ultraviolete UV-C : www.uv-c.ro, concepute pentru a dezinfecta suprafețele unei încăperi, inactivează virușii, bacteriile, mucegaiurile și sporii inofensivi în câteva minute. 

Iluminatul nostru UV-C este conceput pentru a fi utilizat în siguranță și s-a dovedit a fi o formă puternică de dezinfecție fără substanțe chimice. Perioadele de dezinfecție recomandate vor varia în funcție de dimensiunea încăperii. În general, într-o baie tipică, dezinfecțtia durează aproximativ 15 minute (cu o lampă de dezinfecție UV-C,  în dormitor 30 de minute  cu o lampă germicidă pe stativ mobil) , iar într-o  cameră de zi 45 de minute prin dispozitivul de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C).

Siguranța este importantă. Nici tu, nici animalele de companie, nu ar trebui să fiți expuși direct la o lumină UV-C, deoarece îți poate deteriora pielea și ochii. De asemenea, ar trebui să vă protejați plantele de expunerea la lumina UV-C. Înainte de începerea ciclului de dezinfecție, oamenii șisau animalele trebuie să părăsească camera. Plantele ar trebui protejate și accesul în cameră trebuie întrerupt (prin  închiderea tuturor ușilor din cameră).

În ceea ce privește siguranța, dispozitivele noastre UV-C pentru dezinfecție pot fi accesorizate cu : programator digital, dispozitiv pornire cu telecomandă sau contor de timp.

Cum se dezinfectează aerul de acasă?

Calitatea aerului pe care îl respirăm acasă este esențială pentru sănătatea noastră. Conform Agenției de Protecție a Mediului, aerul din interiorul locuinței este mult mai poluat decât cel de afară. Mucegaiul, particulele fine de praf, părul de animale și alergenii sunt câțiva dintre factorii poluanți care pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre și a întregii familii.

 Simptome precum durerile de cap, ochii uscați sau oboseala pot fi un semn al calității scăzute a aerului. Având îin vedere că  petrecem o mare parte din timp acasă, alături de cei dragi este cu atât mai important să respirăm un aer curat. De cele mai multe ori, dezinfecția microaeroflorei nu este considerată un aspect primordial în procesul dezinfecției. Totuși, trebuie să știi că răspândirea virusurilor (începând de la “banalul” virus gripal și ajungând la altele, mult mai periculoase) și a microorganismelor patogene, în general, îți poate afecta sănătatea.

Dezinfectarea aerului cu lumina UV-C este alegerea perfectă întrucât : microorganismele patogene ce se transmit pe cale aeriană pot fi eliminate în proporție de  99.99%, orice spațiu este pretabil pentru folosirea luminii UV-C, iar efortul depus este minim ( întreținerea unui astfel de aparat este cât se poate de simplă -: este suficientă ștergerea periodică a tubului cu o cârpă fină, astfel încât să nu se strângă praf ). Oferim o gamă largă de lămpi biocide UV-C care pot fi utilizate în moduri diverse. Sunt incluse aici sistemele pentru aerul din nivelul superior al spațiilor închise, care dezinfectează aerul circulant, cu montare pe tavan  sau cu montare pe perete și sistemele pentru aerul din sistemul de climatizare și ventilație – emițătorii germicizi UV-C Steril-Aire care se instalează în sistemul HVAC al casei.

Aceste dispozitive funcționează permanent, în prezența oamenilor  întrucât fluxul de radiații nu interferează direct cu locuitorii casei.

Cum se dezinfectează obiectele mici, personale de acasă?

Pentru dezinfecţia obiectelor personale mici ( bijuterii, articole de machiaj, telefoane, lenjerie, ochelari, căști, jucării etc.) vă propunem caseta de dezinfectare Air UV.

Echipată cu lămpi UV-C Philips, oferă o modalitate ușoară și eficientă de a dezactiva virușii, bacteriile, germenii și acarienii periculoși în câteva minute.

Cutia de dezinfecție este concepută pentru a fi ușor de utilizat. Puneți mai multe articole înăuntru, închideți capacul, apoi setați și continuați cu rutina zilnică.

Cutia de dezinfecție este potrivită pentru o gamă largă de articole precum jucării, chei, telefoane mobile și portofele. Cutia este concepută pentru a se opri automat la deschiderea capacului, prevenind orice șansă de expunere la lumina UV-C. Cutia este simplu de operat, cu control intuitiv, un afișaj digital clar și un capac rabatabil accesibil.

Cum dezinfectăm apa pe care o consumăm zilnic?

Calitatea apei pe care o consumăm zi de zi este la fel de importantă, precum aerul pe care îil respirăm pentru a avea o viață sănătoasă. Apa consumată direct de la robinet poate conține numeroase microorganisme,  bacterii, fungi, alge, care odatăa ingerate, ne pun sănătatea îin pericol. De aceea, este necesară dezinfectarea ei, iar sistemele de purificare și filtrare Purion sunt cele mai eficiente îin îmbunătățirea calitățatii apei.

Nevoia de lumină UV-C rămâne. Acest lucru se datorează faptului că poate ajuta la protejarea împotriva tuturor tipurilor de agenți patogeni și virusuri.

 Dat fiind că, spre deosebire de modalitățile clasice, această metodă de  dezinfecție nu presupune folosirea unor substanțe chimice, dezinfecția prin radiații UV-C revoluționează tehnicile de combatere a dezvoltării microbilor, grație numeroaselor avantaje pe care le oferă :

  • Eficiență – consumul de energie este foarte mic (21 – 68 W), în timp ce numărul de bacterii inactivate este foarte mare, într-un timp foarte scurt.
  • Economie – elimină nevoia achiziționării unor antiseptice costisitoare, efortul depus de către persoanele implicate în procesul dezinfecției și timpul necesar acestui proces.
  • Activitate îndelungată – tuburile UV-C asigură funcționarea la capacitate maximă până la 9000 ore, în parametrii optimi dezinfecției.
  • Siguranță – fără produși secundari, reziduuri sau alte dezavantaje care pot fi întâlnite în cazul metodelor chimice.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Shopping Cart

REQUEST AN OFFER

Air disinfection
Disinfection of air from ventilation and air conditioning systems
split
fan convectors
ventilation ducts
CTA
Surface disinfection
This form collects your surname, surnames, email address and phone number so that we can respond to your requests. For more information, check the Privacy Policy to see how, where and why we save your submitted data.