Transport si retururi - Magazinul tehnologiei luminii ultraviolete UV-C TECH

Transport și retururi

Aegina Smart Vision SRL (www.uv-c.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare : Woot – DPD, Fan Courier, Nemo Express, TCE, SameDay, TNT, Intelligent Logistik, Urgent Cargus, Stack Curier

POLITICA DE RETUR

Conform legislaţiei în vigoare, consumatorul (persoana care a achiziţionat online produse de pe site-ul www.uv-c.ro) are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: sigilat, în ambalajul original, cu etichetele intacte, cu toate accesoriile incluse, fără lovituri sau zgârieturi şi cu documentele care l-au însoţit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne comunicați pe adresa de email : uv-c@uv-c.ro numărul comenzii și produsele pe care doriți să le returnați.

Shopping Cart

Cere ofertă

Dezinfecția aerului
Dezinfecția aerului din sistemele de ventilație și aer condiționat
split
ventiloconvectoare
tubulatură de ventilație
CTA
Dezinfecția suprafețelor
Acest formular colectează numele, prenumele, adresa dumneavoastră de email şi numărul de telefon, pentru a putea să vă răspundem solicitărilor. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Politica de confidenţialitate, pentru a vedea cum, unde şi de ce salvăm datele trimise.